Saturday, May 7, 2011

pertanyaan?

assalamualaikum, haishh sopan pula aku tulis entry. Haha, orang kalau dah lama tak updated blog terus updated dah berhabuk bagai, aku tak main dah berhabuk tapi dah berusia dah haa, dah bersarang harimau semua ada. Mungkin agak busy cousin datang bagai tak menyempat nak online.

Pertanyaan darikuhh, adakah nak sambung entry untuk Rahsia tulisan jiwa or post new enovel sebab dalam draft ada banyak episode untuk cerita baru, entry Rahsia tulisan jiwa ada juga. Mungkin akan stop sekejap kalau nak updated new novel. Tajuk untuk cerita baru adalah...

Hehe, perlukan pendapat.

3 comments:

Anonymous said...

rsenye post je dlu nxt en3 rtj niy..
sok2 bru post nvl bru..
tp klau nk lg sng,,
post je 22 skali..
xyahh pning kpale dok pkir2..
hehe..

korro suffian said...

habiskan dahulu rah tul jiwa!

ternanti-nanti dah ni yoow...

hehehhee.... cepat2 post erk!!

Anonymous said...

abiskan ka ulu rahsia tulisan jiwa tuh..ari2 da dok menghendap blog ni je tengok ade ntry baru x..novel baru tu tggu jap..amik no giliran..huhu